Prva futsal liga: "Studenti" bolji od Jedinstva

Futsaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Studentski dom iz Podgorice rezultatom 3:1, u meču 13.kola Prve futsal lige.

Strijelac za domaće bio je Amar Kanalić, dok se kod gostiju u listu stijelaca upisao Bjelopoljac, Milan Gojačanin, još dva gola postigao je Jovan Popović.

Prema riječima sekretara KMF"Jedinstvo", Zarije Nišavića, danas su mladi momci odigrali dobar meč i oni predstavljaju budućnost ovog kluba.

"Ovo je bila jedna odlična utakmica, mi smo danas ubacili neke nove igrače, sve su to mladi momci iz Bijelog Polja, od godišta 2000 pa čak i još neki još mlađi. Iako smo izgubili 3:1, mogu reći da je ovo izuzetna stvar za ove mlade momke, koji su pokazali da imaju kapaciteta da nastave da igraju i da ovaj tim živi, i da ovaj tim bude sastavljen od svih Bjelopoljaca. Nadamo se sljedeće godine da ćemo možda biti kandidati za plej-of i Ligu šampiona" zaključio je Nišavić.

Igrač gostiju, Kevin Mrkulić kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegov tim odigrao dobar meč i da je najbitnije što su ostvarili pobjedu.

"Danas je viđen jako tvrd meč. Domaćoj ekipi svaka čast na borbenošću, fali im sigurno dosta iskustva. Nadam se da će u narednim godinama biti još konkurentniji. Mi nastavljamo dalje, uzeli smo šest bodova iz dva meča. Nadam se da ćemo i u narednim mečevima nastaviti sa dobrim partijama i sa pobjedama" dodao je Mrkulić.

Žute kartone na meču zaradili su: Nemanja Konatar i Sava Konatar iz redova gostiju.

Crveni karton dobio je Ljubo Konatar.

Futsaleri Jedinstva ostaju na petoj poziciji na tabeli sa 18 bodova, dok su Podgoričani osmi sa četiri boda manje.

U narednom kolu, sljedećeg vikenda, Bjelopoljci gostuju prvoplasiranoj ekipi Titograda.

KMF "Jedinstvo": Asad Hajdarpašić, Kenan Hasković, Miloš Mrdak, Šefket Ećo, Elvis Sijarić, Janko Bulatović, Almedin Ćorović, Petar Gurešić, Vildan Čindrak, Amar Kanalić.

KMF "Studentski dom": Luka Boljević, Kevin Mrkulić, Milan Gojačanin, Jovan Popović, Nemanja Konatar, Igor Femić, Ljubo Konatar, Sava Konatar, Marko Koprivica, Vuk Ajković, Denis Bogićević

Sudije: Saša Goranović, Dušan Jovićević. 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE