Futsaleri Jedinstva savladali ekipu Gorštaka

Futsaleri Jedinstva pobijedili su večeras ekipu Gorštaka iz Kolašina, rezultatom 2:1, u meču 12.kola Prve futsal lige.

Oba gola za domaće postigao je Elvis Sijarić, dok se kod gostiju u listu strijelaca upisao Milivoje Bulatović.

 

Trener domaćih, Vladan Čampar, kazao je za Radio Bijelo Polje da je zadovoljan igrom svoje ekipe i da su pokazali veliku želju i borbu.

„Mi smo odigrali ovu utakmicu bez treninga, tu su neka nova lica u klubu. To su sve mladi momci, koji imaju po 16,17 godina, svi ste vidjeli da oni imaju veliko srce i da zaslužuju da nose ovaj dres. Moja ekipa je igrala hrabro do poslednjeg momenta, ispoštovali su sve ono sto smo se dogovorili u svlačionici. Primili smo jedan gol, koji je bio plod slučajnosti. Opet kažem, kako nismo trenirali, zbog čega moram još više da budem zadovoljan. U narednom periodu očekuje nas jedna važna utakmica protiv Studentskog doma, koja nam veoma znači, u slučaju pobjede značajno bi se primakli zoni plej-ofa. Sa ovako mladom ekipom, to bi bio jedan veliki uspjeh“ zaključio je Čampar.

Bjelopoljci su nakon ovog kola napredovali za dvije pozicije i sada se nalaze na šestom mjestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova.

U narednom kolu, futsaleri Jedinstva dočekuju ekipu Studentskog doma.

Žute kartone na meču dobili su: Luka Živković, Marko Drašković, Predrag Golubović, Filip Marković, svi su iz redova gostiju. Crveni karton dobio je igrač domaćih, Irfan Ćorović.

KMF "Jedinstvo": Amar Kanalić, Asad Hajdarpašić, Fahrudin Ćorović, Adnan Ljuca, Vildan Čindrak, Irfan Ćorović, Almedin Ćorović, Jovica Gačević, Petar Gurešić, Elvis Sijarić.

KMF "Gorštak": Luka Živković, Milivoje Bulatović, Milisav Dukić, Radoslav Vukićević, Marko Drašković, Aleksandar Milošević, Nemanja Bulatović, Marko Darmanović, Milan Zeković, Predrag Golubović, Boško Labović, Filip Marković

Sudije:Žarko Markuš, Boban Živaljević. 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE