Omladinska liga: Fudbaleri Jedinstva odigrali neriješeno protiv ekipe Titograda

Omladinci fudbalskog kluba "Jedinstvo" remizirali su danas na svom stadionu sa ekipom Titograda, konačan ishod meča bio je 1:1, u meču drugog kola Play off-a.

Strijelac za domaće bio je Kenan Hadžibegović, koji je postigao gol iz slobodnog udarca sa preko 20 metara, dok je mrežu Jedinstva zatresao Amir Muzurović, bivši fudbaler Jedinstva.

Trener Jedinstva, Sead Babača kazao je za Radio Bijelo Polje da je zadovoljan igrom svoje ekipe i da je neriješen rezultat realno stanje stvari na terenu.

"Izutetno teška i tvrda utakmica. I u prvom i u drugom poluvremenu je bilo više nekog taktičkog nadmudrivanja nego kvaliteta, i to malo kvaliteta što je bilo po ovakvom terenu nije moglo da se ispolji do kraja. Znatno smo podmladili tim ove godine, a igramo plej-of, tako da smo zadovoljni time što smo ispravili loš start sezone i utakmicu protiv Budućnosti. Okrećemo se narednim obavezama, več u četvrtak gostujemo trostrukom šampionu Omladinske lige, ekipi Sutjeske. Mi idemo od utakmice do utakmice i probaćemo na svakoj utakmici da pružimo što više i da ovi mladi igrači iz dana u dan napreduju" zaključio je Babača.

Trener gostiju, Miloš Rašović kazao je za Radio Bijelo Polje da je neravan teren uticao na igru oba tima.

"Mi smo rano poveli i nakon toga se neobjašnjivo povukli, nismo posle toga igrali našu prepoznatljivu pas igru. Nismo zadovoljni osvojenim bodom, ne zato jer smo to pokazali na terenu, već smo to očekivali prije početka meča" dodao je Rašović.

Nakon dva kola u Play off- u Bjelopoljci zauzimaju sedmo mjesto sa jednim osvojenim bodom.

U narednom kolu izabranicima Seada Babače slijedi teško gostovanje u Nikšiću, ekipi Sutjeske. Meč je na programu u četvrtak.

Žute kartone dobili su: Božović, Perošević i Kanalić iz redova domaćih, dok su kod gostiju upisani Adžić i Drinčić.

FK "Jedinstvo": Rijad Džafić, Mensur Ramović(od 89.minuta Aldin Klapija), Mladen Šutović, Igor Mrdak( od 83.minuta Demir Kanalić), Stefan Božović, Kenan Hadžibegović, Đorđije Cvijović, Adis Bahović, Stefan Vlaović(od 68.minuta Nikola Ćinćur), Milisav Perošević, Filip Obradović   Trener: Sead Babača

OFK "Titograd: Ivan Zlajić, Lazar Rakočević(od 74.minuta Blažo Šuškavčević), Balša Adžić(od 50.minuta Emir Spahić), Matija Drinčić, Nemanja Popović, Petar Mališić(od 63.minuta Lazar Kukuličić), Aldin Ćatović( od 78.minuta Marko Šćepanović), Aldin Muradbašić, Marko Matanović, Amir Muzurović, Mihajlo Jelić   Trener: Miloš Rašović

Glavni sudija: Aleksandar Šćekić, prvi pomoćnik: Dejan Cimbaljević, drugi pomoćnik: Bojan Miljić.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE