Super kadetska liga: Košarkaši Jedinstva upisali novi trijumf

Košarkaši Jedinstva savladali su danas ekipu Pljevlja rezultatom 64:59, u meču sedmog kola Super kadetske lige.

Izabranici Velibora Koraća su dobro otvorili meč, vodili tokom prvog poluvremena, da bi se u poslednjem kvartalu meča igralo poen za poen, sve do poslednjeg minuta, kada su domaći poenima kapitena Madžgalja i trojkom Višnjića prelomili meč u svoju korist.

"Veoma težak meč za nas, od prvog minuta do poslednjeg. Danas sam ja dao jednu veoma važnu trojku, koja nam je olakšala posao u završnici meča. Moram svakako da čestitam mojim saigračima na pobjedi, a posebno kapitenu Madžgalju i Stefanoviću koji su odigrali odličan meč. Nama preostaje da se spremamo za naredni meč i da nastavimo sa dobrim partijama" kazao je za Radio Bijelo Polje, centar Jedinstva Emin Višnjić.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Madžgalj sa 26 poena, dok je Stefanović upisao 20. Kod gostiju istakli su se Kušljević sa 20 i Sandić sa 13 poena.

Bjelopoljci nakon sedam kola imaju maksimalan učinak, dijele prvo mjesto sa ekipom Budućnosti. U sledećem kolu, koje se igra sledećeg vikenda, "bijeli" gostuju ekipi Panter iz Nikšića.

KK "Jedinstvo: Vojinović, Stefanović, Beganović, Bošković, Hadžimuhović, Rabrenović, Zejak, Bulatović, Madžgalj, Femić, Višnjić, Šćekić. Trener: Velibor Korać.

KK "Pljevlja: Sandić, Jelovac, Perović, Paldrmić, Kušljević, Jovović, Šarančić, Bulatović, Radović, Janjušević. Trener: Milinko-Miki Jelovac. Sudije: Kenan Gušmirović, Sead Babić, Branko Šćekić.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE