Odbojkaši Jedinstva poraženi od ekipe Budve

Odbojkaši Jedinstva poraženi su večeras na gostovanju u Budvi, od istoimene ekipe, rezultatom 3:1 (18:25 25:22 25:19 25:11) u derbiju desetog kola Prve lige.


,,Na prvom mjestu čestitke ekipi Budve, zaslužena pobjeda. Sa druge strane, mi smo samo u prvom i dijelom u drugom setu igrali na željenom nivou što nije bilo dovoljno za nešto više. Međutim, idemo dalje, već u srijedu nas očekuje i bitnija utakmica u Kupu protiv Budućnosti i okrećemo se toj utakmici. Siguran samo da ćemo već u njoj pokazati kvalitet i vratiti se na željeni put", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević.

Bjelopoljci su prvi set riješili u svoju korist rezultatom 25:18. Drugi set je počeo vođstvom Budvana, održali su tu prednost do završnice seta, sve što su gosti uspjeli da urade je da priđu na 23:22, ali su dva naredna poena pripala domaćoj ekipi i drugi set je završen rezultatom 25:22. U trećem setu Budvani su prelomili meč i riješili ga u svoju korist rezultatom 25:19. U poslednjem setu  Bjelopoljci su osvojili samo 11 poena, tako da je ovaj set završen rezultatom 25:11 i konačnih 3:1 u korist izabranika Vladimira Vasovića.


Najbolji poenteri u pobjedničkom timu bili su Alen Didović i Ivan Hurtado sa po 15 poena, pratili su ih Miloš Milić sa 13 i kapiten Delić sa 12 poena. Kod gostiju najraspoloženiji je bio Nemanja Dukić sa devet poena, dok je reprezentativac Luka Šuljagić dodao osam poena.
Nakon ovog kola odbojkaši Jedinstva ostaju na trećoj poziciji na tabeli, dok su Budvani i dalje prvi.
Odbojkaše Jedinstva nakon ovog meča očekuje dvomeč polufinala kupa Crne Gore protiv ekipe Budućnosti, prva utakmica se igra u srijedu u Bijelom Polju, revanš je tri dana kasnije u Podgorici.



OK"Budva": Darko Angelovski, Vladimir Bojić, Jovan Delić, Dalibor Lečić, Nikola Radović, Shun Imamura, Ivan Zvicer, Dejan Jocić, Alen Didović, Ivan Andres Hurtado, Miloš Milić
Trener: Vladimir Vasović


OK"Jedinstvo": Strahinja Kuburović, Vladan Vukić, Matija Ćinćur, Nihad Dizdarević, Ljubomir Popović, Igor Kojović, Kyrylo Klochko, Balša Bulatović, Vladan Rudić, Stefan Bugarin, Marko Tomić, Ivan Andonov, Luka Šuljagić, Nemanja Dukić
Trener: Darko Prebiračević

Sudije: Sonja Simonovska, Slobodan Kovačević

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva Radio Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JEPREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE