Juniorska liga: Košarkaši Jedinstva poraženi su od ekipe Mornara

Košarkaši Jedinstva poraženi su u gostima od ekipe Mornara, rezultatom 80:69, u utakmici 12.kola Juniorske lige Crne Gore.


Bjelopoljci su prvo poluvrijeme riješili u svoju korist rezultatom 38:31, ali u nastavku su ispustili tu prednost i izgubili važna dva boda u borbi za plasman na završni turnir osam najboljih. Na kraju, rezultat meča bio je +11 u korist domače ekipe, 80:69.

"U prvom dijelu meča igrali smo dobro,stekli smo prednost od sedam poena do odlaska na odmor. U drugom dijelu ekipa Mornara je ušla energičnije u meč i odgovorili su presingom gdje moja ekipa nije imala rešenje sto nas je koštalo i konačnog rezultata. Okrećemo se utakmici protiv ekipe Juniora koja nas vec očekuje za vikend", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener juniora Jedinstva Branko Vučetić.

Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Vučinić sa 22 poena, pratili su ga Raičević sa 14, Šćepanović sa 13 i Kovačević sa 10 poena.
Nakon ovog kola Bjelopoljci imaju šest pobjeda i isto toliko poraza. U narednom kolu, sledećeg vikenda, košarkaši Jedinstva će dočekati ekipu Junior.

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva KK ,,Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE