Odbojkašice Jedinstva poražene od ekipe Morače

Odbojkašice Jedinstva danas su u meču desetog kola Prve lige, poražene od ekipe Morače rezultatom 3:0 (25:14 26:24 25:13).

Početak prvog seta je bio rezultatski neizvjesan, sve do sredine seta, kada su gošće prelomile set i riješile ga u svoju korist rezultatom 25:14.
U drugom setu viđena je velika borba, kao i mnogo preokreta na obje strane. Prvo su domaće povele sa 14:11, da bi gošće brzo preokrenule. Tada se činilo da će Podgoričanke lako stići do drugog seta, ali su izabranice Mladena Miladinovića požrtvovanom igrom u odbrani, preokrenule i stigle do vođstva 23:21.

Nakon toga gošće se ipak vraćaju i vezuju tri poena. Domaće su spasile prvu set loptu, ali druga set lopta je ekipi Morače donijela set.
Treći set Bjelopoljke su odlično počele i povele sa 7:2, ali su do kraja seta uzele samo šest poena, tako da su gošće stigle do trećeg seta rezultatom 25:13.


"Mi smo i prije ove utakmice znali da nam u goste dolazi jedna ekipa, koja pretenduje na osvajanje jednog od domaćih trofeja. Znali smo da su dobro pokrivene na svim pozicijama, dali smo sve od sebe, možda smo mogli u pojedinim trenucima da uradimo i nešto više. Žao mi je zbog tog drugog seta, koji nismo okrenuli u svoju korist. Međutim, djevojke su dale onoliko koliko su mogle danas, trenutno za bolji rezultat od ovoga možda nemamo ni snage, ni iskustva. Želim da čestitam i jednoj i drugoj ekipi na odličnom meču, a mi se okrećemo sledećem gostovanju protiv ekipe Nikšića" kazao je za Radio Bijelo Polje, trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović.


Nakon ovog kola, Bjelopoljke ostaju na pretposljednjoj poziciji na tabeli i predstoji im velika borba za opstanak u ligi, sa ekipom Nikšića.
U narednom kolu, koje je na programu za dvije nedjelje, vjerovatno najvažnijem meču sezone, izabranice Mladena Miladinovića gostuju ekipi Nikšića.

 

OK "Jedinstvo": Tvrdišić, Karalić, Krgović, Karalić, Hadžibegović, Rakočević, Radović, Kojović, Magdelinić, Madžgalj, Peković, Idrizović, Jevrić, Kojović

OK "Morača": Delić, Čavić, Savović, Matanović, Vukadinović, Miljanjić, Rakočević, Nedić, Kamčeva, Globarević, Grebović, Kovoč, Krivokapić


Sudije: Petar Jocović, Anđela Rajković

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE