Odbojkašice Jedinstva poražene od ekipe Gimnazijalac

Odbojkašice Jedinstva večeras su u meču devetog kola Prve lige, poražene u Kotoru od ekipe Gimnazijalac rezultatom 3:1 (23:25 25:22 25:19 25:19).

Utakmica u dvorani Kotorske gimnazije počela je veoma dobro za Bjelopoljke, koje su sigurnom igrom stigle do osvajanja prvog seta. Čak su i vodile sve do sredine drugog seta, vodile su 16:13 , ali mladost i neiskustvo koštalo ih je gubitka drugog seta.

U trećem i četvrtom setu, izabranice Mladena Miladinovića su bile dostojan rival i imale su šansu da dođu do pobjede, ali domaće su na iskustvo stigle do nove pobjede. 

"Zadovoljna sam igrom svoje ekipe na današnjoj utakmici. U odnosu na početak sezone vidi se veliki napredak od strane svih igračica. Jedna od najiskusnijih igračica naše prve postave danas nije bila sa nama, ali smo pokazali veliku želju i borbu tokom čitava četiri seta. Imamo veliki potencijal i nadam se da ćemo u nastavku biti još bolji i osigurati naše mjesto u prvoj ligi. Želim da pozovem publiku da nam pruži podršku na sledećoj utakmici, koju igramo u Bijelom Polju protiv ekipe Morače" kazala je za Radio Bijelo Polje, mlada igračica Jedinstva, Ajla Karalić.

Nakon ovog kola Bjelopoljke su i dalje na pretposljednjem mjestu i predstoji im velika borba za opstanak u ligi, jer samo poslednji tim u ligi ispada u niži rang, a to je u ovom trenutku ekipa Nikšića.

U narednom kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, odbojkašice Jedinstva dočekuju ekipu Morače.

Autor: Bojan Šutović

Foto: ŽOK ,,Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE