Odbojkaši Jedinstva upisali novu pobjedu

Odbojkaši Jedinstva su večeras u dvorani „Nikoljac“, u utakmici sedmog kola Prve lige, lako savladali ekipu Volley Star iz Nikšića maksimalnim rezultatom 3:0 (25:11 25:11 25:9).

 Domaći tim je veoma lako rijesio meč za nepunih sat vremena. U prvom setu je borba viđena samo do rezultata 5:4, posle toga su domaći napravili veliku seriju i riješili prvi set u svoju korist rezultatom 25:11. U drugom setu je viđen isti scenario kao u prvom setu, na početku seta Nikšićani su nekako parirali domaćoj ekipi, ali danas mlada postava Jedinstva je i u drugom setu nadigrala goste i uzela set rezultatom 25:11. Dok je u trećem setu praktično igrao samo jedan tim, igrači Volley stara su se predali odmah na početku seta i ovaj set su „Bijeli“ dobili sa rezultatom 25:9 i tako stigli do nova tri boda. Večeras je mnogo mladih igrača igralo veći dio meča, svi oni su na odličan način iskoristili šansu koju im je dao trener Prebiračević.

„Odigrali smo jednu odličnu utakmicu, drago mi je što je trener večeras dao šansu mlađim igračima. Veoma smo srećni zbog toga, mislim da smo odigrali dobro, ali sam siguran da imamo još dosta prostora za napredak. Ovo je bila samo uvertira za nastavak sezone, gdje nas očekuje mnogo teških mečeva, ali mi ćemo ići meč po meč i naravno nadamo se da ćemo odbraniti duplu krunu iz prošle sezone“, kazao je za Radio Bijelo Polje, mladi igrač Jedinstva Matija Ćinćur.

Nakon ovog meča , odbojkaši Jedinstva su slobodni u narednom kolu, pa će to iskoristiti da otputuju na  sedmodnevne mini pripreme u Novom Sadu, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica sa ekipama Partizana i Vojvodine.

OK JEDINSTVO: Kuburović,Dizdarević, Ćinćur, Vukić, Popović, Kojović, Banda, Bulatović, Rudić, Bugarin, Tomić, Andonov, Šuljagić  Trener: Darko Prebiračević

OK VOLLEY STAR: Đurović, Danilović, Đuretić, Vojinović, Manojlović, Đokić, Mirković  Trener: Vladimir Đokić

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE