Najbolji igrač Zete u Legiji

Najzvučniji transfer u crnogorskom fudbalu ove zime mogao bi da se dogodi u smiraj januara, Legija iz Varšave je ozbiljno zainteresovana za Zetinog vezistu Aldina Adžovića!

 

Priča je pošla i dalje od interesovanja jer su, kako saznajemo, čelnici dva kluba razgovarali o detaljima koji bi trebalo da dovedu do prelaska dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera u redove poljskog velikana.

Adžović je bio jedan od boljih igrača Zete tokom jeseni, istakavši se i kao strijelac, a ne samo asistent što mu je primarni zadatak dao je četiri gola u prvenstvu i dva u Kupu. Neki od njih bili su za TV špice…

 

Dobre partije, ne samo ove, već i proteklih sezona, lucidni vezista mogao bi da “naplati” transferom koji je za crnogorske prilike gotovo nestvaran jer odavno se nije desilo da iz Telekom 1. CFL neki igrač ode u tako poznat klub kakav je varšavska Legija.

Nove vjetrove najavili su prelasci Stefana Miloševića iz Iskre u Vasland Beveren i Stefana Lončara iz Sutjeske u Alaves, koji ga je pozajmio Istri.

Adžović je jedan od četiri igrača čiji se odlazak iz Zete očekivao u aktuelnom prelaznom roku klubovi iz inostranstva pokazivali su interesovanje (i dalje pokazuju) i za štopera Igora Vujačića, vezistu Gorana Milojka i napadača Nikolu Krstoviću.

 

Izvor: cdm.me