FK “Jedinstvo” danas započelo pripreme

Fudbaleri Jedinstva počeli pripreme za nastavak sezone u Drugoj ligi Crne Gore. Sve do 9-og februara, klub će trenirati na terenu nekadašnjeg “Vunka”, nakon čega će pripreme nastaviti u Bečićima. Cilj im je kažu opstanak u društvu drugoligaša.

"Danas smo počeli pripreme za proljećni dio prvenstva druge savezne lige Crne Gore. Odradićemo pripreme u tri faze, a do 9-og februara ćemo naporno raditi i pokušati ostvariti dio zacrtanog plana ovdje u Bijelom Polju. Pripreme nastavljamo u Bečićima a treća faza, pred sam početak sezone odradićemo ovdje u Bijelom Polju. Dosta mladih igrača se priključilo radu prve ekipe, dobili smo i dva pojačanja. Mrdak se vratio, Poček je došao, a vidjećemo hoće li nedostajati nekih igrača na određenim pozicijama”, kazao je trener i dodao da žele da pripreme ekipu sa dva sistema igre, i jednim rezervnim za narednu takmičarsku sezonu. Drago mi je što je veći broj igrača ostao na spisku, a žao mi je što su klub napustili Denis Banda i Eniks Kriještorac. Nadam se da ce mlađi igraci iskorisiti priliku i nadoknaditi odlazak ovih igraca”, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener “Jedinstva” Slobodan Halilović.

U prvom kolu proljećneg dijela sezone, izabranici Slobodana Halilovića gostovaće ekipi Kom, a meč će se igrati trećeg marta. Naši fudbaleri na polovini sezone zauzimaju sedmo mjesto na tabeli sa 25 osvojenih bodova.

Autor teksta: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bez saglasnosti Redakcije zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa veb portala Radija Bijelo Polje.