Tata u akciji: Sergeju Ćetkoviću ćerka priredila iznenađenje

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni, crnogorski kantautor Sergej Ćetković nastojao je da pažnju publike privlači isključivo svojim stihovima, a privatni život da sačiva samo za sebe. 

Sergej ipak, s vremena na vrijeme, otkriva kako izgleda njegov porodični život.

Nedavno je sa svojim pratiocima podijelio fotografiju na Instagramu na kojoj možemo vidjeti kako je ćerka Mila vidjela njegov koncert. 

“Tatin koncert by Mila!”, napisao je Sergej u opisu fotografije.

Foto: print screen instagram

Njegova porodica dokaz je da nema razlike između bioloških i roditelja koji usvoje djecu i da roditeljska ljubav nije uslovljena rađanjem.

“Postoje ljudi koje Bog nagradi nečim toliko velikim i čistim kao što je dijete, a oni to, nažalost, ne umiju da cijene i uzvrate s dovoljno ljubavi. Smatram da roditelj nije onaj ko donese dijete na svijet, već onaj ko se njime bavi, ko ga voli i čuva, bdi nad njim. Onaj koji drži ruku na njegovom čelu kada ima temperaturu, ko brine i kome je najvažnije da je dijete srećno i zadovoljno. Mentalitet i predrasude našeg podneblja takvi su da ne želim nikome da držim predavanje kako sam veliki čovjek zato što sam napravio takav korak, ali znam da sam ispunio sebe i našao svoju svrhu i sreću. Srijećem ljude koji su u tom procesu i drago mi je što ih je moj primjer pokrenuo da urade isto, dok mi je, s druge strane, žao onih koji u pola glasa pričaju o tome, da ih niko ne čuje, kao da se ne radi o jednoj od najljepših stvari na svijetu”, rekao je Sergej u nedavnom intervjuu za Story.

 

Izvor: Cdm