Džeki Čen priznao da je uvijek vozio pijan, ujutru slupa Porše uveče Mercedes

Džeki Čen u novoj autobiografiji “Nikad ne odrastite” navodi da je uslijed problema s alkoholizmom, zlostavljao sina i u jednom danu slupao dva skupa automobila, a sebe opisuje kao “zaista nezgodnog kretena”.

Knjiga je objavljena 2015. godine, a verzija na engleskom je objavljena u utorak.

Čen (64) u toj knjizi priznaje da je u ranim danima svoje karijere posjećivao prostitutke i pojašnjava kako je slava uticala na njegov privatni život, navodeći da je jednom prilikom potrošio pola miliona dolara u samo nekoliko minuta.

“Stalno sam vozio pijan. Dešavalo se da ujutru u pijanom stanju slupam Porše, a uveče Mercedes. Čitavi dani su mi prolazili u magli”, navodi Čen.

Kada su fotoreporteri pokušali da fotografišu slupani automobil, on im je prijetio da će ih udariti “po jednom za svaku sliku koju naprave”, navodi u knjizi uz komentar “stvarno sam bio zaista nezgodni kreten”.

Prijetnje nasiljem u javnosti nisu jedino šokantno otkriće koje se u knjizi pominje, navodi CNN.

Kineski glumac navodi da je u naletu bijesa svog dvogodišnjeg sina Džejsija uzeo u naručje i bacio sa jedne strane sobe na drugu.

“…Pao je na sofu. Uzevši u obzir količinu snage sa kojom sam ga bacio, da je pao na naslon za sjedenje ili ruke, bilo bi prilično ozbiljno”, navodi Čen i dodaje da je odmah zažalio i zakleo se da nikad više neće tako nešto uraditi.

On navodi da mu je slava udarila u glavu i da je većinu novca koji je zarađivao na početku karijere, trošio na piće, kocku i žene.

Izvor: Cdm