Dobila ulogu jer je ošamarila Dikaprija

Glumicu Margo Robi upoznali smo prije par godina u filmu Martina Skorsezea “Vuk sa Vol Strita”. Lijepa plavokosa zvijezda u tom ostvarenju igra pored oskarovca Leonarda Dikaprija. Naročito zanimljiva scena bila je kada Leo puzi do njenog međunožja, a ona ga zaustavlja – štiklom.

To je ujedno dio po kojem mnogi pamte film. Margo se sjeća da je ljubavnu scenu sa Leom bilo teško snimiti, ali da ju je ona dovela do uloge.

“Bilo je jezivo snimati tu scenu, bilo me je sramota. Trebalo je da se pravim da se dodirujem, pred Leonardom i trideset muškaraca. A, to je bila i scena koju sam izvela na audicijji pred Skorsezeom. Razmišljala sam kako moram da ostavim utisak i sjetila se da ću ošamariti Dikaprija na kraju scene, kada bi trebalo da ga poljubim”, ispričala je glumica magazinu Porter.

“Sjećam se vježbala sam na menadžeru, jadničak, a onda je došao taj dan. Govorimo tekst, ja se derem na njega, Leonardo vrišti na mene i stvarno je strašan dok se dere. U jednom trenutku govori – ‘Trebalo bi da budeš srećna što imaš ovakvog muža, a sad dođi i poljubi me’. I ja krećem ka njemu, polako, približavam se njegovom licu i razmišljam – ‘a da ga ipak poljubim?’ Kada ću opet imati priliku da poljubim Leonarda Dikaprija u usta? Onda sam riješila i razvukla mu šamarčinu. Svi u sobi su ućutali, a Skorseze mi je dao ulogu”, kazala je Margo.

Izvor: Cdm