Dejvid i ja smo morali kriti našu vezu

Viktorija (44) i Dejvid Bekam (43) upoznali su se 1997. godine, nakon što su Spice Girls nastupile na utakmici Manchester Uniteda, i to na Dejvidov zahtjev. U svojoj autobiografiji 'Learning to Fly' iz 2001. godine, Viktorija je otkrila kako su izgledali počeci njene veze s jednim od najzgodnijih fudbalera svijeta. 

Kako donosi Daily Mail, Viktorija i Dejvid zaljubili su se na prvi pogled, a svoju vezu su morali skrivati. Između ostaloga, Viktorija je u ono vrijeme još bila u vezi sa Stjuartom Biltonom.

U svojoj autobiografiji, Viktorija je priznala da je mjesecima bila u vezi s Dejvidom, a to nisu znali njeni prijatelji, roditelji, pa ni menadžer 'Spajsica' Sajmon Fuler.

“Sajmon je htio da se Dejvid i ja zajedno ne pojavljujemo u javnosti ili barem što je to manje moguće. S druge strane, bio je veliki obožavalac Mančester junajteda zbog čega je želio imati veliku ulogu u našoj vezi”, napisala je u autobiografiji.

Ono zbog čega se Viktorija osjećala vrlo neugodno je bila činjenica da je Sajmon želio znati i kad će zaljubljeni par prvi put zajedno spavati.

“Nekoliko sedmica nakon što smo se Dejvid i ja upoznali, Sajmon mi je predložio da otputujemo zajedno na nekoliko dana. Rekao je da zna odličan hotel u Italiji gdje bismo mogli 'konzumirati' našu vezu po prvi put. Usput mi je rekao da ne moram brinuti te da će se sve dogoditi u potpunoj tajnosti”, priznala je Poš.

“Doslovno je želio odrediti kad ćemo i gdje Dejvid i ja prvi put spavati zajedno. Mislio je da ću mu vjerovatno biti zahvalna na tome. ali prvi seks definitivno nije bio nešto što želim da mi se određuje”, napisala je Viktorija.

Kako bi izbjegli javnost i što duže skrivali svoju vezu, Dejvid i Viktorija su se sedmicama nalazili na parkiralištima. Prije koncerta u Mančesteru, Viktorija se iskrala iz hotela gdje su se nalazile ostale članice benda i otišla s Dejvidom. Iako joj je Sajmon izričito rekao da ne smije napuštati hotel, vratila se tek ujutro.

Javnost je ubrzo ipak saznala za njihovu vezu, a šest mjeseci kasnije Dejvid je zaprosio Poš velikim Tiffany dijamantnim prstenom. Par se vjenčao 1999. godine, a sljedeće godine proslaviće 20 godina braka.

 

Izvor: Nezavisne.com