Van Dam želi da snima film u dvorcu Dragane Mirković

Pjevačica Dragana Mirković, njen suprug i prijatelji provodili su se nedavno u Beču sa slavnom zvijezdom akcionih filmova.

Naime, Žan Klod Van Dam bio je gost pjevačice i njenog supruga, sa kojima se odlično provodio.

“Upoznali su nas zajednički prijatelji, vlasnik Fešn TV Mišel Adams i njegova supruga Maša. Bili smo zajedno na večeri, mislila sam da će to biti jedno lijepo druženje i da će se završiti na tome, ali Žan-Klod se oduševio mojim Tonijem. Poslije toga je ponovo došao u Beč i zajedno smo proslavili Tonijevu i moju godišnjicu braka. Oduševio me je koliko je jednostavna osoba, kao sve prave zvijezde. Najvažnije mu je ko je kakav čovjek. Ponekad Tonija i mene uzdiže iznad sebe, pa mi bude neprijatno. Mnogo smo ga zavoljeli i nastavili smo da se družimo. Redovno nam se javlja telefonom, šalje video-snimke, stalno pita kako je njegov srpski brat Toni, a mene zove Lejdi Dragana. Ne želi da me zove Lejdi Gaga, jer ona već postoji. Mnogo je simpatičan i duhovit čovjek”, kaže Dragana Mirković.

Dragana i njen suprug su čuvenog glumca ugostili i u svom dvorcu.

“Niko do sada nije bio toliko oduševljen dvorcem kao Žan-Klod van Dam i vlasnik Fešn TV. Žan-Klod već ima u glavi neke filmske scene koje želi da snimi u zamku. Snimao je mobilnim telefonom i slao saradnicima ideje i prijedloge šta bi tačno i gdje bi moglo da se snima”.

Izvor:Cdm