Lejdi Gaga dobija ovacije širom svijeta zbog svoje prve glumačke uloge

Pjevačica i novopečena glumica Lejdi Gaga doživjela je još jedan u nizu uspjeha koji je prati posljednjih par nedjelja na promotivnoj turneji za svoj prvi film “Zvijezda je rođena”.

Film se premijerno prikazao na filmskom festivalu u Torontu, i već je dobio sjajne kritike, prenosi Stil.

Nakon premijere, Gaga i režiser i kolega sa filma Bredli Kuper, zajedno sa drugim glumcima iz filma, odgovarali su na pitanja publike.

Drugi kolega sa filma Lukas Nelson naveo je kako je pjevačica briljirala u svakoj sceni u kojoj se nalazila, nakon čega je publika ustala i dala ovacije, što je Lejdi Gagu dirnulo do suza. Drugi glumci iz filma su takođe ustali i aplaudirali.

Gaga je tom prilikom zahvalila Bredliju, za koga je navela da je jedini koji je vjerovao u njene glumačke sposobnosti, i da ne bi bila tu bez njega. Na pitanje da li bi htjela da nastavi sa glumačkom karijerom, Gaga je izjavila da bi, ali uz uslov da uz sebe ima kvalitetnog režisera poput Kupera.

Prethodno glumačko iskustvo Lejdi Gage uključuje njenu ulogu u televizijskoj seriji “American horror story”, dok njen prvi film, “Zvijezda je rođena”, stiže u američke bioskope 5. oktobra.

Izvor:Cdm