Princ Čarls ponosan na snahu: Megan Markl je nešto najbolje što se desilo Hariju

Svi znamo koliko mogu da budu napeti porodični odnosi, ali za sada izgleda kao da veza Megan Markl sa princom Čarlsom ne može da bude bolja.

Izvjesni “član porodice” naveo je za časopis Veniti Fer kako su vojvotkinja od Saseksa, i princ Čarls, Harijev otac, razvili “divan odnos”.

Izvor je dalje naveo kako je vjenčanje Harija i Megan navodno bila prekretnica u Čarlsovom odnosu prema paru, i tog dana pokazao je “mnogo ljubavi prema njima”. Princ od Velsa je tom prilikom ispratio Megan niz oltar, zato što njen otac nije mogao da prisustvuje vjenčanju zbog tegoba sa zdravljem. Hari je navodno “vječno zahvalan svom ocu” zbog ovog postupka, i “povezanost između njih je jaka”.

Pored ovoga, izvor navodi kako Čarls “pruža veliku podršku Megan, i saosjeća se sa svim nedaćima kroz koje prolazi sa ocem”.

“Megan je Čarlsu veoma draga, i misli da je ona nešto najbolje što se desilo Hariju”, navodi izvor.

Vojvotkinja od Saseksa naročito se vezala za princa Čarlsa tokom njenog i Harijevog putovanja u zamak Mej u Škotskoj ovog ljeta, gdje su proveli skoro nedjelju dana sa Čarlsom.

Izvještaj o Čarlsovoj povezanosti sa Megan i Harijem pojavio se dan nakon što je Bakingemska palata izjavila da osporava glasine da imeđu princa i njegovog sina vladaju napeti odnosi.

Izvor:Cdm