Kim zapošljava djevojke da isprobavaju odjeću umjesto nje

Kim Kardašijan je toliko zauzeta, da nema vremena da isprobava sopstvenu odjeću. Rijaliti zvijezda, koju je magazin People proglasio jednom od najbolje odjevenih žena u 2018. godini, otkrila je u intervjuu ovom magazinu da nije imala vremena da isprobava kombinacije iz nove kolekcije njenog supruga Kanjea Vesta.

“Za novu Kanjeovu kolekciju, unajmili smo modele koji imaju identične mjere kakve imam ja, i oni isprobavaju svu moju odjeću, fotografišu je, ispravljaju satima svakog dana za različite izglede,” ispričala je ona. “U jednom trenutku, moj ormar bio je u kancelariji mog supruga, sa konstantnim obezbjeđenjem”.

Kim se ovaj princip toliko dopao da je riješila da sve djevojke zaposli i da u budućnosti one isprobavaju sve njene kombinacije.

“Stilisti prave kombinacije, fotografišu ih i ja potom biram šta mi se dopada, a onda bih isprobam da se uvjerim da mi dobro stoji. Baš mi olakšavaju život,” otkrila je zvijezda i dodala da se ponekad osjeća kao u modernoj verziji filma “Otkačena plavuša”.

Izvor:Cdm