Britni Spirs u suzama završila turneju

Pop pjevačica Britni Spirs sinoć je održala posljednji koncert u okviru turneje “Piece of me”.

“Ovo je moj posljednji šou, veoma sam emotivna”, rekla je Britni i počela da plače na sceni koncerta u Blekpulu u Engleskoj. Praćena ovacijama 20 hiljada obožavalaca i zagrljajima plesačica, slavna Amerikanka uspjela je da nastavi svoj šou.

Princeza popa je na “Piece of me” turneju krenula početkom ljeta nakon kraće pauze koja je uslijedila poslije mega uspješne istoimene rezidencije u jednom pozorištu u Las Vegsu.

Iako prethodno nije izdala album ili singl što je američkim zvijezdama uvijek povod da krenu na put oko svijeta, Britni je uspjela da rasproda sve zakazane koncerte u SAD-u, i nastavi ka Evropi u kojoj nije nastupala od 2011. godine.

U godini u kojoj bilježi dvije decnije od izdavanja prvog hita “Hit me baby one more time”, princeza popa obišla je više gradova širom EU i SAD, a posebnu turenju zakazala za Veliku Britaniju.

“Ne mogu da vjerujem da je prošlo toliko godina. Bilo je tu lijepih i ružnih stvari. Brzo je prošlo, a dosta toga mi je u magli”, rekla je Britni nedavno komentarišući činjenicu da već dvije decenije nastupa, a ima tek 36 godina.

Pored rasprodate turneje po arenama i pozorštima, pjevačica je izdala i parfem “My prerogative” za mušakarce i žene.

Kruže priče da će 2019. godine nastupati u Las Vegasu u okviru nove rezidencije, ali to nije potvrđeno.

Sigurno je samo da će slavna Brit Brit, sa kolegom Brunom Marsom, u otkobru nastupiti na Formli 1 u Teksasu.

Izvor:Cdm