Guns N’ Roses uskoro u studiju, novi album nakon završetka turneje

Legendarni hard rock sastav Guns N Roses nakon okončanja aktuelne turneje „Not in This Lifetime“ planira da snimi novi album. 

Gitarista popularnog benda Sleš otkrio je da ima dosta ideja za predstojeći album, prvi nakon ponovnog okupljanja članova originalne postave. On je otkrio da svi u bendu žele da snime novi studijski album, ali da nisu imali prilike da rade na njemu zbog obaveza oko turneje.

Postava koju čine originalni članovi Eksl Rouz, Sleš i Daf Mekigen je neprestano na turneji „Not in This Lifetime“ od kada su se članovi ponovo okupili 2016. godine. Turneja je doživjela ogroman uspjeh i jedna je od najuspješnijih turneja u istoriji rokenrola. 

“Svi misle da je to dobra ideja i svi bi željeli da to uradimo. Ideja nam ne manjka, ali smo bili toliko zauzeti na turneji da nismo imali vremena da se udubimo u to, sjednemo i odlučimo kada ćemo da snimimo ploču”, izjavio je Sleš za “Clasik Rok”.

Bend je nedavno objavio prošireno izdanje svog kultnog debi albuma „Appetite for Destruction“ u vidu specijalng box set izdanja, a spot za pjesmu „November Rain“ je prvi spot iz devedesetih koji je dostigao preko milion pregleda na servisu YouTube.

 

Izvor: Srpskainfo.com