Sara Jo: Volim ambiciozne momke

Mlada pjevačica Sara Jovaović, otkrila je da ima dosta poslovnih ponuda ali da u njenom privatnom životu stvari stoje malo drugačije. Kvalitetni muškarci ustručavaju se da joj priđu, dok se oni prosječni ne libe da je “muvaju”, koristeći loše fore.

“Čini mi se da u 21. vijeku, nažalost, žena mora dati do znanja muškarcu da može slobodno da joj priđe, da ona ne ujeda. Takođe mi djeluje da “pravi” muškarci najviše u tome oklijevaju, previše razmišljaju, dvoume se, misle šta bi i kako bi, a za to vrijeme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam”, rekla je Sara Jo za magazin Gloria.

Atraktivna crnka zna kakve osobine treba da ima muškarac da bi je osvojio.

“Dopadaju mi se samouvereni tipovi, oni koji imaju stav, ali se ne osjećaju ugroženo ni kad sam ja samouvjerena i imam stav, pogotovo što se tiče posla. Muškarci olako izgovaraju kako čeznu za ženom sa stavom, a potom se ponašaju suprotno, i to nije samo moje iskustvo, nego i mojih prijateljica. Volim ambiciozne momke, one koje ispunjava posao, džentlmene, snalažljive, opuštene i, što je najvažnije, otvorene. To posljednje mi je veoma bitno. Izgleda da sam napravila dužu listu kvaliteta koje bi trebalo da posjeduje moj muškarac”, kaže Sara.

Izvor:Cdm