Goga: Treba se boriti za potomstvo, ali ne po svaku cijenu

Folk pjevačica Goga Sekulić u 41. godini ostala je u drugom stanju i tako joj se ostavila najveća životna želja. S obzirom na to da je ušla u četvrti mjesec trudnoće, ona i njen suprug, sportista Uroš Domanović, u decembru postaće roditelji.

Pjevačica iz Pljevalja ističe da je nakon 35 godine osjetila da je spremna za majčinstvo i demantuje napise da se borila da ostane u drugom stanju.

Napominje da je bila spremna na vantjelesnu oplodnju ukoliko ne bi uspjela da prirodnim putem zatrudni u narednih godinu i po.

“Kada sam saznala da sam trudna bila sam pozitivno šokirana. Bila sam zatečena, presrećna, pomiješana neka osjećanja”, kaže Sekulovićeva i dodaje:

“Treba se boriti za potomstvo, ali ne po svaku cijenu. Ja nisam htjela da imam dijete s bilo kim. Prošla sam u životu i lijepe i neke ružne stvari, imala sam i uspone i padove kako poslovne, tako i životne, da se na to ne vraćam, pa sam na neki način birala sa kim ću da osnujem porodicu. Uroš i ja smo sve godine živjeli zajedno i bilo je prirodno da poželimo djecu. Bog je uslišio naše želje. Uroš je srećan što će imati dijete sa mnom. Nije njemu bila frka, mlad je, mogao je i za deset godina da ima djecu”, iskrena je Goga.

“Doktor kaže da je sve u redu. Ja prva dva mjeseca nisam ni znala da sam trudna. Radila sam, išla na nastupe, putovala… Vidim ja nešto mi je muka, boli me želudac. Mislila sam da je to od stresa, nespavanja… Sad moram malo da se smirim što se tiče posla”, kaže Goga.

Ona otkriva da je udata za Uroša već dvije godine tj. da su građansko vjenčanje obavili u Cirihu, a veliku svadbu napraviće u Beogradu.

Otac Megan Markl otkriva: Ona je prestravljena i lažno se smije

Izvor:Cdm