Slavko Banjac objavio novi album nakon 20 godina

Legendarni pjevač narodne muzike, poznat po specifičnoj boji glasa, Slavko Banjac predstavio je ekskluzivno na MAG radiju pjesme sa novog albuma “Ljubav kao odgovor”, u izdanju PGP RTS-a, kojim se nakon 20 godina vraća na muzičku scenu.

“Uzbuđen sam da danas mogu sa cijenjenim slušaocima najslušanijeg radija u Crnoj Gori, MAG radija, da podijelim devet novih pjesama. Raduje me, ovdje sam blažen među prijateljima, i upravo iz Crne Gore kreće premijera za čitav region”, rekao je Banjac.

Na pitanje zašto ga nije bilo ovoliko dugo, i zašto smo na nove hitove čekali 20 godina, Slavko je objasnio da to samo život može da kreira.

“Tri i po godine smo radili na novom materijalu, a želja da se snimi nešto novo je na kraju bila jača od svega, jer ipak moja najveća ljubav je muzika”, objašnjava pjevač.

Pričajući na MAG radiju o pjesmama sa albuma, Slavko je rekao da jednako vjeruje u uspjeh svake, a posebno se osvrnuo na tri za koje misli da će biti veliki hitovi, i to “Đavolova kći”, “Moj Beograde” i “Željan sam te ostao”, koje su slušaoci MAG radija premijerno čuli.

“Moj Beograde je predivna balada, istinita životna priča je u pitanju”, pojasnio je Banjac, koji je ostao vjeran dobroj narodnoj pjesmi.

Novi album Slavka Banjca “Ljubav kao odgovor” od sjutra će biti u prodaji.

izvor:cdm