Adrijana Lima pokušala da sakrije svoj buran ljubavni život

Manekenka Adrijana Lima, bivša supruga Marka Jarića, od kad je ostavila poznatog košarkaša niže skandal za skandalom. Iako mnoge pokušava da sakrije od javnosti, to joj baš i ne polazi za rukom. Inače, ova ljepotica danas slavi 37. rođendan, prenosi Kurir.

Lima je nakon razvoda od Marka Jarića 2014. godine bila na meti brojnih spekulacija. Povezivali su je sa glumcem Skotom Estvudom, voditeljem i producentom Rajanom Sekrestom, ali i Džulijanom Edelmanom.

To nije sve, ovu ljepoticu su povezivali i sa sportistima, ali ovog puta nije riječ o košarkašima. Navodno je bila u vezi sa igračem američkog fudbalera Metjuom Harvejom, i bejzbol igračem Džoem Tomasom.

Pričalo se da je Lima većini slomila srca, ali i da je pojedine muškarce uvlačila u ljubavni trougao.

Međutim, pravi skandal nastao je kada su se nakon Adrijanine potvrde da je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom u javnost isplivale nove informacije. Strani mediji tvrde da je sve dobro smišljena laž.

Pojavile su se tvrdnje da je sve dobro organizovana obmana kako bi se promovisao novi rad turskog pisca, a Adrijana Lima je, navodno, pristala na ulogu njegove djevojke jer imaju zajedničkog prijatelja producenta koji Metinu želi da pokrene ozbiljnu karijeru, a Lima mu duguje uslugu.

Zgodna Lima je prošle godine boravila u Crnoj Gori sa bivšim suprugom Markom Jarićem, a odmah su počele spekulacije da je par obnovio stare strasti.

Oni su tada ljetovali sa ćerkicama, a nikom nije bilo jasno kako je to prihvatio njen navodni dečko, kao i šta se dešava sa njihovom romansom. Bilo kako bilo, očigledno je da su Marko i Lima ostali u dobrim odnosima, a njen buran ljubavni život izgleda će i dalje puniti medijske stupce.

izvor:cdm