Tom Kruz se odrekao svoje ćerke

Mjesecima unazad pojave se izvještaji koji samo broje mjesece od kada su se Suri i Tom Kruz posljednji put vidjeli. Za ovu mladu damu majka Kejti Homs je sve, a ona je navikla da čak i rođendane slavi bez oca.

Uz ovakve izvještaje uvijek se, sve glasnije, kao glavni razlog navodi njegova pripadnost Sajentološkoj crkvi koja je od omiljene zvijezde napravila usamljenika koga sve veći broj ljudi žali.

Kako bilježe strani mediji Tom Kruz nije vidio Suri četiri pune godine.

Za to vrijeme on je skoro u ilegali, a ni sa svojom usvojenom djecom Izabelom i Konorom nema ništa bolji odnos.

Uglavnom izbjegava komunikaciju, ali viđanja su zabilježena nekoliko puta jer ta djeca pripadaju Sajentološkoj vjeri.

S druge strane, Kruz ih je usvojio dok je bio u braku sa Nikol Kidman i njih dvoje nisu u kontaktu sa australijskom oskarovkom.

Suri ima 12 godina i nema nikakvu komunikaciju s ocem.

Poslije razvoda roditelja Kejti, koja nije tolerisala njegovo bezrezervno pripadanje sekti, narušen je i njegov odnos sa Suri.

Viđanja i komunikacija su se prorijedili, a u međuvremenu i potpuno nestali.

Još jedan korak dalje je i zanimljiv podataka da je navodno Tomova prijateljica Marijan Karter prošle godine zamolila Tomove pratioce i obožavaoce da na njegov fan profil ne postavljaju fotografije djevojčice.

“Nemojte slati fotografije Suri na njegov profil. To je njegov zahtjev. Ona više nije dio njegovog života”, napisala je Karter koja je dio crkve koja glumcu brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici.

Pošto Kejti nije dozvolila da joj dijete odrasta onako kako je crkva propovijedala, Tom je odlučio da prekine komunikaciju s djevojčicom.

izvor:cdm