Ćerka Voja Brajovića tvrdi da joj je otac samo odmagao

Mlada glumica Iskra Brajović već deceniju gradi svoju glumačku karijeru, a u emotivnoj ispovijesti priznaje da joj je u životu i poslu samo odmoglo to što je ćerka legende srpskog glumišta Voje Brajovića.

Iskra otkriva da nikada nije dobijala savjete od svog oca, kao i da zavidi djeci poznatih roditelja koja su imala sve što ona nije.

“Naravno da svi misle da mi je otac pomogao u karijeri. Zapravo, to mi je dosta odmoglo, upravo zbog toga što svi misle suprotno. Pune 24 godine sam živjela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vrijeme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savjetuje”, kaže Iskra, prenosi Alo.

“Uvijek me pitaju da li sam dobijala savjete od njega. Ne znam na koje savjete ljudi misle. On i ja se lovimo na kratke trenutke i kada se vidimo, pričamo o tome da li smo dobro, o zdravlju i slično. Zavidim djeci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa njima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i prije ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca”, kaže Iskra.

Ipak, dok je usmjerena na svoju porodicu, supruga Sinišu Babića i dvogodišnju nasljednicu Ines, glumica priznaje da su je prethodne godine, u kojima je odrastala bez oca, naučile da sa uživanjem i lakoćom sama gradi svoj životni put i karijeru. Zbog toga se, kaže Iskra, njen odnos sa Vojom Brajovićem sigurno neće promijeniti u budućnosti.

“Iskreno rečeno, s obzirom na to da imam 30 godina i da sam 2008. godine prvi put zaigrala u pozorištu, poslije 10 godina i moje solo karijere, ne bih ni voljela da mi neko pomaže, da me savjetuje i slično. Uživam u tome da sama gradim svoju karijeru”, ističe Iskra.

izvor:cdm