Porodica Adams dobija animirani film

MGM je unajmio odličnu glumačku postavu čije će glasove podariti voljenim članovima porodice Adams, koji dobijaju svoj dugometražni animirani film, piše IGN Adria.

Prema zvaničnoj objavi, “akciona komedija” će iza mikrofona imati Oskara Ajzaka, Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec, Fina Volfarda, Nika Krola, Bet Midler kao i Alison Dženej.

Film će uglavnom pratiti porodicu Adams, čija svakodnevnica se mijenja kada se suoče sa paklom “reality” šou programa koji ih proganja, dok pokušavaju da okupe širu rodbinu na jednom od prepoznatljivih slavlja, baš u stilu Adamsovih.

“Greg i ja smo oduvijek bili fanovi porodice Adams u svim njenim inkarnacijama, i kada smo krenuli sa ovim filmom, željeli smo da takođe napravimo nešto novo,” izjavio je Konrad Vernon koji sa Gregom Tjernanom radi na ovom projektu.

“S tim na umu, crpjeli smo inspiraciju iz originalnih novinskih stripova iz New Yorkera, u kojima je sjajni Čarls Adams oživio svoje likove. Želimo da ispričamo kako su se Gomez i Mortiša upoznali, zasnovali porodicu i svoj dom. Ovo me je najviše privuklo da radim film, a fenomenalni glumci koje smo okupili pomoći će nam da na pravi način predstavimo Adamsove novoj generaciji”.

Porodica Adams stiže u bioskope 11. oktobra, 2019. godine.

izvor:cdm