Filip i Aleksandra potpisuju predbračni ugovor

Otkako je početkom godine objavljena informacija da će se 21. juna pjevačica Aleksandra Prijović udati za sportskog menadžera Filipa Živojinovića, ne jenjava interesovanje javnosti za, kako beogradski mediji navode, “vjenčanje godine”. Mlada muzička zvijezda i sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića sudbonosno “da” crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a slavlje će nastaviti uz muziku simfonijskog orkestra, Tropiko benda, trubače Dejana Petrovića i orkestar Aleksandra Sofronijevića. Dok odbrojava dane do najvažnijeg događaja u životu, Aleksandra kaže da sve ide kako su zamislili.

“Sve bitne stvari već su organizovane, a sada se bavimo finesama. Filip i njegov otac Boba zaduženi su za izbor hrane dok se moja i Filipova mama, Brena i ja bavimo dekoracijom i smišljamo šta će koja obući. Trenutno se najviše bavim izborom odjeće za baku, deku, mamu… Znam koliko se članovi moje porodice raduju vjenčanju tako da želim da izgledaju besprekorno tog dana”, rekla je mlada zvijezda.

Ona će sa budućim suprugom potpisati predbračni ugovor ukoliko on to bude zahtijevao.

“Još nismo razgovarali na tu temu, a vjerujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, voljela bih da potpišemo predbračni ugovor”, rekla je pjevačica.

izvor:cdm