Rita Ora i Srbija zakopali ratne sjekire?

Da li je došlo vrijeme da Srbija i Rita Ora zakopaju ratne sjekire? Ako je suditi po novoj reklami koja kruži Facebookom, sada je pravo vrijeme za to.

Britanska pjevačica, koja je rođena u Prištini, otvoreno podržava nezavisnost Kosova, pa ga je tako u više navrata posjetila, a nakon jednostrano proglašene nezavisnosti, kosovske službe dodijelile su joj titulu ambasadorke Kosova.

Ona je bila i najveća zvijezda proslave 10. godišnjice od proglašenja nezavisnosti, koja je u februaru organizovana na više lokacija u Prištini, nakon čega su uslijedile osude srpskih fanova.

Uprkos tome, pjevačica odnosno njen tim zadužen za digitalni marketing, smatrali su da je dobro da novu pjesmu u kojoj govori da je biseksualna, pored mnogih zemalja reklamira i u Srbiji, pa je tako do danas moguće reklamu za singl vidjeti na Facebooku, a nalazi se i na njenoj zvaničnoj stranici, prenosi Tračara.

“Ćao Srbijo, evo mog novog singla Girls. Slušajte ga na Deezeru,” stoji u plaćenoj objavi koja se može vidjeti na ovoj društvenoj mreži. Za sada reakcija nema, no možda je vrijeme da u duhu izjava predsjednika Aleksandra Vučića “nastavimo dalje” i oprostimo Ori.

izvor:cdm