Hari i Megan odabrali pjesmu za prvi ples i opet prekršili tradiciju

Čini se da su mladenci princ Hari i glumica Megan Markl odlučili da prekrše dosadašnju “konzervativnu” tradiciju prilikom izbora muzike za prvi ples.

Prema riječima prijatelja porodice, par se odlučio za pomalo netipičnu pjesmu za kraljevske svadbe, a u pitanju je numera “I wanna dance with somebody” iz 1987., pokojne pjevačice Vitni Hjuston, piše Miror. Šuška se kako je pjesma bila želja glumice, a princ nije htio da je odbije.

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton zaplesali su prvi ples uz “Your song” Eltona Džona, a princ Čarls i pokojna princeza Dajana uz džez muziku Lestera Lanina.

Na vjenčanju 19. maja se očekuje i niz drugih hitova iz 80-ih godina, a uživo će nastupiti i pjevač Elton Džon, koji je otkazao dva koncerta u Las Vegasu kako bi mogao da zapjeva na kraljevskom vjenčanju.

Po svemu sudeći, na svadbi neće pjevati Spajsice, kao što se to ranije nagađalo. Takođe se neće pojaviti ni grupa Coldplay.

Postoji velika mogućnost da će princ Filip biti spriječen da prisustvuje svečanom događaju u dvorcu Vindzor, jer je nedavno imao ugradnje vještačkog kuka, od koje se još uvijek oporavlja.

izvor:cdm