U Vatikanu Keti Peri i Orlando Blum zvanično zajedno

Pjevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum zajedničkim pojavljivanjem u Vatikanu potvrdili su glasine da su opet zajedno.

Osim prepiski na društvenim mrežama do sada nije nijednog dokaza da su oni zaista zakopali ratne sekire i odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

  U Vatikanu Keti Peri i Orlando Blum zvanično zajedno Pjevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum zajedničkim pojavljivanjem u Vatikanu potvrdili su glasine da su opet zajedno. Osim prepiski na društvenim mrežama do sada nije nijednog dokaza da su oni zaista zakopali ratne sekire i odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

Par je bio u vezi od početka 2016. do kraja 2017. godine, a početkom 2018. počelo je da se šuška da su se pomirili. Sada je stigla nedvosmislena potvrda njihove veze.

Par je posjetio Rim, ali i Vatikan zbog Međunarodne konferencije “United to Cure”, humaniatrnog događaja organizovanog zbog borbe protiv raka.

Konferencija se održala u Naime, pjevačica je učestvovala u konferenciji na kojoj je govorila o transcendentalnoj meditaciji koja je njoj pomogla u borbi protiv stresa. Po završetku Konferencije par je ostao u Rimu, gde su obilazili znamenitosti i uživali u bezbrižnim šetnjama.Sali Pavla VI u Vatikanu, a par je upoznao i Papu.

Naime, pjevačica je učestvovala u konferenciji na kojoj je govorila o transcendentalnoj meditaciji koja je njoj pomogla u borbi protiv stresa. Po završetku Konferencije par je ostao u Rimu, gdje su obilazili znamenitosti i uživali u bezbrižnim šetnjama.

Izvor:Analitika