Jovana Nikolić otkrila sve o odnosu sa Bredom Pitom

Pop pjevačica Jovana Nikolić svojevremeno je pričala o odnosu sa svjetski poznatim glumcem Bredom Pitom, a vjerujemo da joj mnogi zavide što je imala prilike da provodi vrijeme sa holivudskim srcelomcem.

Jovana se prije 22 godine srela sa Bredom, koji je svoj prvi film snimio u Crnoj Gori sa njenim ocem Božidarom Botom Nikolićem.

“Imala sam samo šest godina kada sam upoznala Breda na snimanju filma “Tamna strana sunca”, koji je režirao moj otac. Slabo pamtim taj period života, ali su tu fotografije da me podsjete. Bila sam razigrano, energično dijete koje je skakutalo po cio dan i dosađivalo se. Stalno sam zapitkivala strane glumce jer su pričali nerazumljivim jezikom. Zbog sve te energije dobila sam od Breda nezahvalni nadimak “majmunče”, kao dijete koje nema mira”, rekla je Jovana i dodala:

“Inače, poslje snimanja dolazio je Bred još mnogo puta ovdje, išao je sa tatom svuda, pa čak i na utakmice Crvene zvezde i bio je njen vatreni navijač. Normalno je što ga ljudi tada nisu prepoznavali, jer nije bio zvijezda kakva je danas”, navela je Jovana.

Izvor: CDM