Slučajevi pravde ekskluzivno na Extra TV-u (video)

Nakon uspješne bioskopske distribucije u regionu i brojnih filmskih festivala, najočekivaniji crnogorski igrani film posljednje decenije “The Books of Knjige: Slučajevi pravde“, stiže u Extra TV Videoteku. 

Film će ekskluzivno biti dostupan korisnicima Extra TV-a počev od petka, 30. marta po cijeni od dva eura.

Krimi komedija “The Books of Knjige: Slučajevi pravde” do sada nije nikog ostavila ravnodušnim. Regionalni mediji su ovo ostvarenje proglasili “najšokatnijim filmom od kad se raspala Juga”, a bioskopska publika ga je okarakterisala kao “surov i sirov film tarantinovske atmosfere”. Iz pera domaće kritičke javnosti, Buksovci su Slučajevima pravde “do krajnosti istakli moralni sunovrat, korupciju i sindrom nesposobnosti koji, nažalost, poput kakve tetovaže stoji na licu i naličju društva”.

U filmu, pored članova The Books of Knjige, glume: Nikola Kolja Pejakovic, Nebojša Glogovac, Izudin Bajrović, Zoran Kesić, Tihana Ćulafić, Sejdo Alijaj, Zenit Đozić, Stefan Bundalo, Nenad Petranović Badanj i mnogi drugi.

Podsjećamo da Extra TV,  kao najnaprednija TV platforma u Crnoj Gori, nudi veliki izbor filmova za iznajmljivanje kroz Extra TV Videoteku. Korisnici mogu pronaći neke od najaktuelnijih filmskih naslova, koje mogu iznajmiti i gledati u narednih 24 sata, po povoljnim cijenama.

U Extra TV Videoteci su od nedavno dostupne i emisije Televizije Vijesti koje se mogu gledati besplatno. Riječ je o autorskim emisijama kao što su „Bez granica“, „Načisto“, „Reflektor“ i ostale. Brojne mečeve i prenose crnogorskih sportskih takmičenja korisnici mogu gledati u okviru Extra TV kategorije MNE Sport.

Crnogorski Telekom konstantno radi na poboljšanju ponude i u dijelu Extra TV kanala. Broj HD kanala je u stalnom porastu, pa tako korisnici optike od skoro mogu gledati Eurosport kanale u visokoj HD rezoluciji, a uskoro će to biti moguće i onima koji su povezani na klasičnu, bakarnu mrežu. Uskoro se u ponudi očekuju i novi HD kanali.

 

Izvor: