Marija Šerifović: Svi misle da je moj ljubavni život senzacionalan

Proslavljena pjevačica Marija Šerifović otkriva da je oduvijek bila prisnija s majkom Vericom nego sa ocem Rajkom, ali kako će se truditi da u narednom periodu to promijeni i bude uvijek tu za tatu, kao i koliko je često meta upoznavanja. 

Pjevačica Marija Šerifović priznaje da na njenom ljubavnom planu nema ništa novo. Kako ističe, zadovoljstvo koje primjećujemo u njenim očima dolazi isključivo zbog profesionalnih uspjeha koji se posljednjih mjeseci stihijski nižu. Radost zbog odličnih poslovnih rezultata, povremeno joj pokvare porodični problemi, koji su nedavno prijetili da njen uspjeh i psihički mir potpuno poremete.

Naime, posljednjih nedjelja pisalo se da se njen otac, muzičar Rajko Šerifović i majka, pjevačica Verica Šerifović (54), zbog podjele porodične kuće nalaze na sudu i da se slučaj potpuno oteo kontroli. Međutim, Marija otkriva da razdor između njenih roditelja nikada nije bio toliko jak koliko su mediji o tome pisali i da je najbitnije da su zahvaljujući njenom učešću sve svoje nesuglasice uspješno razriješili. 

Nakon što je objasnila odnose i porodične probleme, Marija je progovorila i o svom ljubavnom životu.

“Znam da mislite da je moj ljubavni život senzacionalan, ali moraću da vas razočaram i otkrijem da je u stvari veoma dosadan. U posljednje vrijeme imam toliko obaveza da ne stižem njime da se bavim. Trenutno sam misli usmjerila na posao i to je moja jedina zanimacija”, objašnjava Marija i dodaje da iako ne postoji osoba koja joj se dopada, uvijek joj prijaju komplimenti i udvaranja:

“Udvaranja uvijek ima kako žena, tako i muškaraca, ali im nekako odolijevam. Nedavno se u muzičkom takmičanju “Zvezde Granda” pojavio takmičar kojem sam se dopala. Bio je beskrajno simpatičan da sam mu čak zapamtila i ime. Zove se Robert i dolazi iz Beča”.

 

Izvor: