Bez vode potrošači u Nedakusima

Zbog  sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će do 15 časova biti potrošači u Nedakusima dok će na području grada i u drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje  biti uredno, saopštili su iz Vodovoda- Bistrica.

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži bez struje će od  7:30 do  16:00 sati  biti Tomaševo, Muslići, Selakovići, Skočigorina, Drndari, Grančarevo, Ujniče, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Čokrlije, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Pisana Jela i Barice. Struju od 8:00 do15:00 sati neće imati  Rajkovići, Grubješići, Kičava, Mahala, Bijeli Potok, Pavino Polje, Krstače, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo i Stožer, a od 9:00 do 15:00 sati Srđevac, Nedakusi, Kostići, Žiljak, Brzava, Donja Lipnica i Nikoljac, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 53 sugrađana  a dežurne ekipe su 2 puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima uz moguće sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Iz Auto moto saveza Crne Gore su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na putevima gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme.Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 21, najviša dnevna od 18 do 31 stepen.