Pamela Anderson kreativni direktor nove društvene mreže

Kanadska glumica i seks bomba Pamela Andreson, postala je kreativni direktor društvene mreže jasmin.com Riječ je o internet platformi koja omogućava korisnicima da razgovaraju sa influenserima i stručnjacima na teme kao što su putovanja, moda, ljubavne veze…

“Dopada mi se koncept, dopada mi se ideja da povezujem ljude”, kaže Pamela.

“Korisnici mogu direktno oči u oči da pričaju sa influenserima na razne teme”, objasnila je glumica i Plejbojeva zečica.

Budući da je na Jasmin mreži jedna od tema povezana sa ljubavlju, Pam je u razgovoru za Good morning America otkrila je da je uvijek zaljubljena i istovremeno srca slomljena, pa se nasmijala.

“To se nikada neće promijeniti”, dodala je.

Kaže da nije zadovoljna filmom “Čuvari plaže” iz 2017. godine. Smatra da je serija istog naziva koja ju je devedesetih proslavila, mnogo bolji projekat.

“Nije mi se svidio. Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit. Uložili su 65 miliona dolara su u film, mi smo našu seriji napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime. U tome je zabava biti kreativan. Zaista nije potreban toliki novac”, rekla je slavna Pem u emisiji Endija Koena.

U filmu su igrali poznati glumci poput Dvejna Džonsona i Zeka Efrona, ali glumica nije pohvalila to ostvarenje.

“Kritičari se možda neće složiti, ali postoji razlog zbog kog je serija trajala 11 sezona. Nije do glume, priča, golotinje i kostima, već do zabave koju smo pružali ljudima za skroman budžet”, zaključila je glumica koja je nakon pete sezone izašla iz projekta.

Sa kolegama nije u kontaktu.

“Ja nisam društvena osoba”, brani se slavna plavuša.

“Volim samo svoju djecu. Imam uzak krug prijatelja. Ne družim se puno sa ljudima. Volim svoje pse i moju djecu. Preferiram pse, u odnosu na druge ljude”, zaključila je ona.

Pamela je prokomentarisala čuveni porno snimak na kojem su glavni akteri ona i njen tadašnji muž, rok zvijezda Tomi Li.

“To nije bio kućni snimak. To je bila kompilacija video snimaka sa putovanja na kojima smo bili goli”, rekla je ona.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković