Koyo objavio singl za svjetsko tržište: Disco Doll obećava dobru zabavu(video)

Jovan Kojičić, poznatiji kao Koyo pravi je ambasador elektronskog zvuka i muzike u Crnoj Gori. Aktivan je kao DJ od 2000. godine, a pored crnogorskih imao je priliku da nastupa po klubovima u Grčkoj, Belgiji, Rumuniji i Srbiji. Njegov rad je podržan od strane nekih od najvrijednijih DJ-eva u Evropi.

Prije dva dana Koyo je na svom Youtube kanalu objavio numeru “Disco Doll” koja je prvenstveno namijenjena klubovima i ljudima koji su željni provoda, a kako Koyo ističe za CdM, sam naziv numere nosi takvu simboliku, pa očekuje da će ovaj ritam ljude zaista inspirisati i izazvati dobre vibracije.

Što se tiče njegovih očekivanja povodom novog singla, Koyo kaže da nikada ne možete biti sigurni u to kako će publika reagovati.

“Ne možemo biti sigurni u to šta će dobro proći kod publike. Ljudima nudim stalno nešto novo i drugačije, pratim trendove, a opet volim da ostavim svoj lični pečat”.

Prilikom pravljenja muzike trudi se, kako kaže, da melodija izazove kod njega neku emociju i reakciju i samo tada zna da može to i kod publike izazvati.

“Ne pravim nikad ništa da bih se nekome dodvoravao. Pustim da me vodi trenutak inspiracije i rekao bih da je to za sad dobro prihvaćeno od strane publike”, smatra Koyo.

“Disco Doll” je premijeru imala za vikend u klubu gdje je Koyo radio i pažljivo je pratio reakcije publike na određenim djelovima numere.

“Rekao bih po prvim reakcijama da itekako ima perspektivu i nadam se da će postati prepoznatljiva”,

Prošle godine Koyo je objavio numeru “Rock to the Beat” koja je izdata za “Onako Records”, izdavačku kuću koja je imala mnogo uspjeha u house muzici na svjetskom tržištu.

Neki od članova ove izdavačke kuće su bili na samom vrhu Traxsource- top liste, oni su prepoznali kvalitet njegove numere.

“I ovaj singl će biti na vodećim svjetskim platformama za slušanje i prodaju muzike Traxsource i Beatport zahvaljujući izdavačkoj kući i nadam se da će numera doprijeti do što većeg broja slušalaca. I hvala vašoj mediskoj kući koja uvijek isprati i podrži moj rad”, zaključuje Koyo.

Izvor: Cdm