Katarina Radulović objavila novu pjesmu(video)

Mlada pjevačka nada Katarina Radulović iz Podgorice, u čiji talenat su se uvjerili i gledaoci dječjeg takmičenja “Pinkove zvezdice” u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice – All stars” objavila je pjesmu “Malo malo”.

“Nestrpljivo sam isčekivala svoju novu pjesmu i radujem se da je čujete. Dopala mi se na prvo slušanje. Tokom nastajanja same melodije, izdvojile su se riječi Malo malo i odlučila sam da pjesmu nazovem upravo tako, bez obzira što nosi vrlo jasnu poruku.

Muziku i catchy melodiju je uradio Slavko Milovanović, divan i poučan tekst Sanja Perić sa kojom sarađujem već drugi put, i trendy aranžman Vladimir Jovan.

Spot, kakav sam samo mogla da poželim, koji i mene predstavlja baš onakvu kakva jesam, maestralno je snimio genijalac Miodrag Marković, dok je najljepše kadrove objedinila super talentovana Milica @tropical.lifeisfun. Ponosna sam i zahvalna”, rekla je Katarina.

Katarina je u ranijem razgovoru za CdM rekla da je podrška najbližih ljudi itekako bitna za uspjeh, i da porodica ima najvažniju ulogu u njenom životu.

“Podršku imam od čitave porodice. Svi bliski članovi odigrali su posebnu ulogu u mom životu. Sa bakom sam najviše vremena provela u ranom djetinjstvu, ujakom, ujnom, tetkom i sestrama. Dva mala brata od ujaka Vuk i Lav su moji dukatići. Tata je posvećen poslu i ispunjenju mnogih mojih želja. Mama je stalno uz mene i prati njihovu realizaciju, od škole, muzike, ličnog napredovanja. Porodica je moj oslonac i snaga. Srećni su svi koji je imaju”.

Izvor: Cdm

 

 

::

 

 

.