Pjevači otkrili po kojem bi kolegi ili koleginici nazvali album(video)

Nedavno je svjetska pop zvijezda Lejdi Gaga putem Tvitera najavila novi album koji će nazvati “Adel” u čast koleginice iz Engleske koja nosi to ime.

Kada su regionalne zvijezde pitali čije ime bi odabrali za svoj sljedeći album, mnogi su imali duhovite odgovore.

Podgorički pop pjevač Nenad Knežević Knez, izabrao je pokojnog Prinsa.

“Prins. To je ujedno titula kao i knez”, rekao je on.

“Jami, to je neka trauma iz djetinjstva vjerovatno”, rekla je Jelena Karleuša. Popularna Beograđanka dodala je i ime koleginice sa kojom je “u ratu” godinama – Svetlane Cece Ražnatović.

“Gledam se s njom po sudovima, pa neka bude Ceca”, rekla je JK.

Ona snima novi album, a ako bi morala da mu da naziv inspirisana nekom koleginicom koju zaista voli, izbor je pao na Miru Škorić.

Đorđe David rekao je da Gagina ideja nije originalna jer je reper Skaj Vikler svoj album želio da nazove “Bajaga” ili “Đule Van Gog”. Roker bi svoj album nazvao po reperu.

Severina Kojić rekla je da bi album nazvala “Brus”.

“Po Brusu Springstinu ili Brusu Liju, obojicu volim”, rekla je pop pjevačica i dodala da bi od žena izabrala sugrađanku, slavnu splitsku pop pjevačicu Doris Dragović i po njoj “krstila” album.

Pjevačica narodne muzike Ana Bekuta, otkrila je da bi iskoristila ime neke od koleginica koje su joj bile uzori kada je počinjala karijeru. Tu spadaju Silvana Armenulić i Lepa Lukić, a potrudula bi se, kaže, i da joj pjesme zvuče kao one koje su izvodile navedene pjevačice.

“Vitni. Bolja pjevačica zemljom nije hodala”, krakja je bila Marija Šerifović koja se divi liku i djelu preminule pop pjevačice i glumice Vitni Hjuston.

Ivani Peters kao naziv albuma sjajno zvuči Goca ili Goga, nadimci njene kolegincie Gordane Tržan sa kojom je pjevala u bendu Tap 011.

Izvor: Cdm