Nataša postaje govornik: Pjevačica će držati tribine da ohrabri žrtve nasilja

Pop zvijezda Nataša Bekvalac, riješila je da pomogne ženama koje su, poput nje, pretrpjele porodično nasilje. Atraktivna pjevačica iz Novog Sada počeće da drži tribine s ciljem da ohrabri žene.

“Posvetiću se osvješćivanju žena, jer kao javna ličnost osjećam tu potrebu. Uskoro ću učestvovati na tribinama gdje ću se potruditi da kao žena, čiji se glas čuje, osvijestim žene i dam im podršku i osjećaj da zaista nisu same. Ako ću pomoći makar jednoj ženi, to će biti moja velika pobjeda”, rekla je Bekvalčeva Informeru.

Prije manje od mjesec ona se i zvanično razvela od Luke Lazukića od kojeg je pretrpjela fizičko nasilje. Nije željela da detaljno priča o haosu koji je preživjela. Medijima otkrila da se u jednom trenutku osjećala krivom zbog incidenta jer su je na to naveli u sudu ispitujući je da li smatra ispravnim što je Luku kobne noći probudila i tako ga uznemirila i isprovocirala. Nataša je ispričala da nije imala vremena da pati jer je morala da se posveti ćerki Katji koja je u momentu kada je izbio skandal, imala nešto više od mjesec dana.

Takođe, morala je što prije da se vrati na scenu jer joj je, kako je rekla, pjevanje lijek, ali i jedini izvor finansija.

Nataša priznaje da nije “odustala od muškaraca”, ali da sebe više ne zamišlja u bračnoj zajednici. Posvećena je ćerkama, ali i karijeri jer naredne godine će prvi put u karijeri zapjevati u Areni u Beogradu i time proslaviti dvije decenije dugu karijeru.

Izvor: Cdm