Vodosnabdijevanje uredno dio potrošača bez struje

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata bez struje od osam do devet i od 17 do 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir, Brzava, Tomaševo  i sva sela koja gravitiraju tom području. Struju od 09 do 17 sati neće imati  granični prelaz  Gostun i Kumanica,  od 09 do 11 sati Sutivan, od 09 do 15 sati  Kovren, od 10:30 do 15 sati  Vrh, od 08 do 11:30 sati Lješnica, i od 11 do 17 sati  Slijepač Most, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 69sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

Saobraćaj se obavlja po mokrim i klizavim kolovozima a vidljivost je mjestimično smanjena zbog niske oblačnosti.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje saobraćajne signalizacije. Intezitet saobraćaja je umjeren, saopštili sui z AMSCG.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom.Vjetar mjestimično umjeren, na primorju i u sjevernim predjelima, ponegdje pojačan, južnih smjerova, a krajem dana i tokom noći slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 18, najviša dnevna od 15 do 24 stepena.