Dado Glišić se vraća na scenu, ali u nešto drugačijem izdanju(video)

Kantautor Dado Glišić, koji već duže vrijeme izbjegava medije, odlučio je da se vrati na scenu. Ipak, on nije riješio da svojoj publci predstavi nove pjesme već da uđe u rijaliti šou program Parovi.

Pjevač kojeg pamtimo po hitovima “Sto bespuća”, “Ostaviću ruže”, “Ako brojiš do sto”, “Ostani tu”, u rijaliti ulazi sa starletom iz Sarajeva, Zerinom Hećo.

Dado je Zerini radio njenu prvu pjesmu “Skote” i nakon toga su postali prijatelji. Međutim, nešto kasnije, Dado i zgodna Sarajka postali su ljubavni par, a za učešće u rijalitiju navodno će dobiti 100 hiljada eura.

Publika će i dalje čekati na Dadove nove pjesme, a on je svojevremeno rekao da ga u medijima nema zbog nepravde. Iz istog razloga nije izdavao novu muziku.

“Razlog tako velike pauze jeste činjenica da sam bio zaustavljen u stvaralaštvu, ne mojom krivicom, pogotovo kada Vas zadesi nepravda. Međutim, sve je to iza mene, sada se time bavi moj punomoćnik, zbog ogromne štete koja mi je načinjena posljednjih šest godina, i mogu Vam reći da su tuženi svi oni koji su ju načinili, pa i moj rodni grad Banja Luka. Bez obzira na sve, nastojaću da sredinom 2019. godine nadoknadim izgubljeno vrijeme, kada bi cijela priča oko mog četvrtog, i dosad najznačajnijeg studijskog albuma trebalo da započne. Mada vrijeme, svakako, spada u nenadoknadivu kategoriju, tako da ću i to pošteno naplatiti na ovaj ili onaj način”, rekao je Dado krajem 2018.

Izvor:Cdm