Elvisova ćerka piše knjigu o Majklu Džeksonu

Lisa Mari Prisli počeće da piše knjigu o životu s Majklom Džeksonom, u kojoj obećava da će iznijeti šokantne detalje o životu preminule pop legende.

Ugovor je vrijedan između tri i četiri miliona dolara, a neuspješna glumica i pjevačica se obavezala da će objelodaniti kakav je bio njen zajednički život s Džeksonom i kakav je on bio kao suprug.

Podsjetimo, ćerka Elvisa Prislija i Majkl dugo su se družili, a sudbonosno “da” izgovorili su 1994. godine. Šuškalo se da je njihov brak zapravo Džeksonov pokušaj da spasi svoj ugled poslije optužbi za pedofiliju. Njegov i Lisin odnos brzo je upao u krizu, pa su se rastali poslije samo dvije godine.

“Prolila sam rijeku suza kada sam čula za njegovu smrt. Voljela bih da sam više učinila da ga spasim”, rekla je ona 2010. godine u razgovoru s Oprom Vinfri.

Inače, Lisa je ranije otkrila da je njen bivši suprug bio perverzan, te da je često pjevao i vrištao za vrijeme seksa. Ona je ispričala i da je najčešće htio seks u stojećem položaju, kao i da čak ni u naletu strasti nije želio da otkrije lice, već je stalno bio našminkan.

Lisa se poslije razvoda od Majkla još tri puta udavala. Poslije Džeksona nakratko se skrasila s pjevačem Denijem Koom. Sudbonosno “da” izgovorila je i glumcu Nikolasu Kejdžu, a od 2006. godine bila je u braku s muzičarom Majklom Lokvudom, s kojim ima bliznakinje. Oni su se razveli 2016. godine, a njeno psihičko stanje bilo je veoma loše, pa se odala piću, drogama i tabletama protiv bolova.

Izvor: Cdm