Vozeći se na snimanje novog filma, Kijanu promijenio život obožavateljki

Da je glumac Kijanu Rivs jedan od najvećih humanitaraca, ali i velikih ljudi među glumcima stigla je još jedna potvrda.

Naime, vozeći se na snimanje filma “Bill & Ted face the music” sa scenaristomEdom Solomonom, Kijanu je ugledo znak na travnjaku jedne porodične kuće.

“Oduzimaš mi dah”, pisalo je na znaku postavljenom na travnjak porodične kuće u Luizijani.

To se odnosi na situaciju iz juna, kad je slavnom glumcu tu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio “svi vi oduzimate dah” i postao viralan.

Kijanu se zaustavio kraj natpisa, upoznao vlasnicu natpisa, kao i njenu čitavu porodicu. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku:

“Stejsi, ti oduzimaš dah”.

Njegov saputnik Ed sve je snimio i objavio na Tviteru.

Stejsi je medijima rekla da je natpis odlučila da stavi kad je saznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se pratiocima na Tviteru.

“Juče mi se ostvario san! Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože”, napisala je uzbuđena Stejsi koju ni tri dana nakon događaja nije prošla euforija zbog upoznavanja idola.

“Srce mi lupa već danima. Obožavamo njegove filmove 20 godina, ako ne i više”, priznala je.

Kinau važi za atipičnu holivudsku zvijezdu. Rijetko se pojavljuje u medijima, sem kada promoviše svoj rad. Humanitarac je i ljubitelj životinja, a sa obožavaocima ima prisan odnos.

Izvor: Cdm