Otkriven stav sajentologa o Nikol Kidman: Na svu sreću umrijeće

Snaha slavnog operskog pjevača Plasida Dominga, Sem Domingo (51) nakon 22 godine napustila je sajentologiju i odlučila da ispriča brojne pojedinosti koje se dovode u vezu sa poznatim ličnostima koje su bile ili su i dalje pobornici sajentologije.

Kako kaže, na ovaj korak se odlučila nakon što je usvojena ćerka Toma Kruza Izabela, postala zagovornica sajentologije u javnosti.

Sem je do sada ćutala na ovu temu zbog bliskog odnosa sa Tomom i njegovom sestrom Kes, ali je riješila da o svemu progovori kada je shvatila da su Tom i njegova sestra počeli da koriste Izabelu, koje joj je bilo žao.

Sem kaže da se život Izabele i njenog brata Konora dramatično promijenio nakon što su se 2011. godine Tom Kruz i Nikol Kidman razveli.

“Izabelu koriste za PR jer je ćerka Toma Kruza. Nije pošteno to što rade njoj i Konoru. Oni nemaju izbora nego da promovišu sajentologiju”, rekla je Sem za Dejli Mejl.

Nakon razvoda djeca su podsticana da se udalje od majke Nikol Kidman (52), pošto je ona, na osnovu priče koju su djeci i Tomu pričali sajentolozi, nepoželjna osoba.

“Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u sajentologiju i izolovani od svega”, kaže ona.

“Ne možeš da budeš protiv sajentologije ako si dio Tomove porodice inače će te se odreći, pogledajte šta se dogodilo sa njegovom ćerkom Suri”, naglasila je Sem i otkrila šta sajentolozi misle o Nikol Kidman:

“Nažalost, Nikol ne može da bude spašena u ovom životu. Ali, srećom, ona će jednog dana da umre i onda ćemo moći da je spasimo u sljedećem životu. Takav je stav Sajentološke crkve”, zaključila je Sem Domingo.

Izvor: Cdm