Samanta se vraća na male ekrane: Kim Katral igraće u novoj seriji Prljavo bogat

Kim Katral nije odustala od televizije. Slavna glumica koju pamtimo po ulozi fatalne Samante Džouns, PR i marketing stručnjaka iz serije “Seks i grad”, nakon duže medijske izolacije ponovo je u žiži javnosti.

Njeno ime pominje se kao dio novog projekta studija FOX. Riječ je o seriji “Prljavo bogat” (Filthy rich) u kojem ćemo gledati zanosnu plavušu.

Satirična drama o imućnoj porodici zasnovana je na istoimenoj novozelandskoj seriji. Nezaboravna Samanta je na poznatom terenu – u ulozi jake, opake dame koja bi učinila sve da zaštiti najmilije.

Kim nije glumila u hit projektu otkako je napustila ekipu koja je radila “Seks i grad”. Ona nije željela da snimi treći nastavak filma nastalog po čuvenoj seriji o četiri slobodne Njujorčanke.

Ona je izjavila da je stavila na tačku na lik Samante i da ne želi da joj se vraća. Otkrila je i da je mnogo žrtvovala zarad te uloge, a da joj dodatni novac nije dovoljan motiv da se još jednom nađe u koži pohotne plavuše.

Kim se nakon “Seksa i grada” posvetila filmovima i serijama koji nisu pretendovali da osvoje svijet kao pomenuti projekat u kojem je godinama igrala sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

Serija “Prljavo bogat” biće na programu od januara 2020. godine.

Izbor:CdM