Bojan Lexington: Do uspjeha smo došli korak po korak, a to je jedini ispravan način

Grupa Lexington unazad desetak godina slovi za jednu od najpopularnijih na našim prostorima. Hitove nižu od početka dvijehiljaditih, a rado su viđeni gosti širom Crne Gore. Bojan Vasković, vokal muzičkog sastava iz Bosne i Hercegovine, ističe da im uspjeh nije došao preko noći.

“U početku nismo imali ni dovoljno novca, ni iskustva, pa ni kontakata, tako da smo ka uspjehu išli polako, korak po korak. No, ne žalim se. Šta više, vjerujem da je to jedini ispravan put do željenog cilja”, kaže Bojan.

“Rekao bih da ljudi na naše nastupe dolaze prije svega zbog pjesama u kojima su prepoznali kvalitet. Sve što radimo, radimo temeljno i pošteno, pa vjerujem da je i to jedan od razloga što su naše svirke posjećene”, dodaje on.

“Kako je, tako je”, “Dobro da nije neko veće zlo”, “Ljetnje kiše”, samo su neki od hitova Lexingtona. Bojan kaže da sve pjesme pjeva ukoliko ih prethodno osjeti.

“Sve pjesme koje pjevam su nekako iz duše. Nikada ne pjevam nešto što mi ne legne ili što mi nije srcu milo. To je samo stvar momenta”, objašnjava on.

Izvor:CdM