Selin Dion: Karijera me nije promijenila

Selin Dion, petostruka dobitnica Grammyja, i jedna od najboljih pjevačica svih vremena, ističe da se nakon višedecenijske karijere nije promijenila, ali da je uvela neke izmjene kada je riječ o pristupu poslu. 

“Svi misle da sam se promjenila, ali usuđujem se da kažem da nijesam. Afirmisala sam se kao žena i umjetnica. Dobijam veliki broj ponuda za različite projekte, i bez želje da budem pretenciozna, sada mogu sebi da priuštim vrijeme da razmislim i da biram ono što želim da radim. Danas nemam šta više da dokazujem, za razliku od mojih početaka”, objasnila je slavna Kanađanka.

Ona se sprema za veliku američku turneju, a u to ime, publici je na posljednjem nastupu u Ceasars Palace-u u Las Vegasu, predstavila novi singl “Flying On My Own”.

Tekst numere potpisuje Sia, a producirao ju je slavni francuski DJ David Guetta, kojeg ćemo ovog ljeta gledati na Sea Dance festivalu.

“Dugo sam čekala da objavim novu pjesmu. Moram priznati da mi se koljena tresu i da sam pod velikom tremom”, istakla je pjevačica.

Sudeći prema komentarima obožavalaca, biće ovo ljetnji hit koji će obilježiti 2019. godinu kao i novo poglavlje u karijeri ove muzičke dive.

“Courage”, novi album na engleskom jeziku pojaviće se u novembru, nakon početka svjetske turneje “Courage World Tour”. Selin počinje sa nastupima 18. septembra.

 

 

Izvor: CdM