Nina Badrić: Veza ne funkcioniše ako se muškarac osjeća ugroženo kraj uspješne žene

Hrvatska pjevačica Nina Badrić smatra da je izbor profesije uticao na njen ljubavni život.

“Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah, i pitanje što bi mogli oni meni da ponude”, rekla je Nina i istakla da sada zna kakvog partnera želi za zajednički život.

“Ljepše je proći i neke teže trenutke kad je pored vas osoba koja će sve okrenuti na dobro. To je za mene idealan muškarac. A sasvim mi je svejedno kako izgleda. Bitno mi je da je ostvarenu svom poslu, jer veza ne može da funkcioniše ako se muškarac osjeća ugroženo uz uspješnu ženu”, kaže zvijezda iz Zagreba koja vjeruje u ljubav za sva vremena.

“Možda će neko reći da vjerujem u utopiju ili da sam romantičarka, ali zaista vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni. Svako od nas zna ga prepoznati kad mu se dogodi. Kaže se da rijetki nađu rijetke, ali moguće je i u današnje vrijeme imati skladan suživot s osobom koju voliš. Sve je lako kad se ljudi nađu”, govori Nina i priznaje da razmišlja o majčinstvu.

“Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kada neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Voljela bih da usvojim dijete jer mislim da jako mnogo mogu da dam nekom malom biću i kao zrela osoba da ga provedem kroz život. Za donošenje takve odluke čovjek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. Ipak, druge s druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se tako nešto više ne može da se desi”, rekla je Nina koja će uskoro ljubitelje svoje muzike obradovati singlom “Volim te, volim” za koji je snimila spot na Hvaru.

Izvor: CdM